Dubbel 07

Als wij zeggen Dubbel o7 denken sommige van jullie misschien aan geheim agent, James bond  ( 007 ) maar dat geldt niet voor de huidige jongeren. Die zijn in de ban van de nieuwe Hiphop / R&B formatie uit Amsterdam oost. Dubbelo 7 begon als een project ( hoe dapper ben jij? ) bij talentontwikkelingscentrum Club JACO, te Amsterdam. Waarbij onder begeleiding een liedje  gecreëerd werd en een daarbij behorende videoclip. Samen met rap-specialist Redouan en jongerenwerker Badr hebben de jongeren, die door de auditie ronde heen kwamen, een nummer in elkaar gezet met daarbij een videoclip. Deze videoclip is gemaakt door niemand minder dan G.I.G Entertainment.

Door het grote succes van de track “hoe je doet” ( meer dan 600.000 x bekeken op youtube ) en de grote belangstelling die er was en nog steeds is, hebben de begeleiders Redouan en Badr samen met de groep besloten om de formatie bij elkaar te houden en door te gaan in Club Jaco met de nieuwe ingeslagen weg.

Dubbel o7 heeft inmiddels een tweede videoclip uitgebracht genaamd “we doen het” en al aardig wat podiumervaring opgedaan, waaronder bij Paradiso en op Sail Amsterdam 2010.

Tot op heden zijn ze nog bezig met het maken van muziek en het verzorgen van optredens. Deze jonge energieke groep, met veel uitstraling en talent zullen we in de toekomst nog vaker van  horen en zien. Een groep jonge Hiphoppers die hun jonge sporen nu al ruim hebben verdiend.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: