DJ Revo Rev

DJ Revo Rev (hip-hop, R&B,latinhouse,dancehall and afro.)

Revi (29.mei.1989.Amsterdam):

“Het Dj-en begon toen ik mee deed aan een project the chill explosion in juli 2008. Het was een feest / show case met verschillende acts die werden gehouden in studio k in Amsterdam oost, ik was een van de dj,s die deze avond zorgde voor het muziek en geluid. Die avond vroeg ik een ervaren dj waar hij zijn dj skillz beoefende en stuurde mij naar club Jaco een jongeren talenten centrum, ik ben daar naartoe gegaan en ben in september 2008 begonnen met een dj les vanuit daar ben ik toen verder gegaan met het deejayen, ik heb altijd al iets met  muziek gehad. Ik bespeelde toen ik jonger was verschillende muziek instrumenten, het deejayen heeft mij naar een nieuwe level gebracht.”

Dj  Revo rev is een dj die een show probeert te geven in plaats van alleen een bepaalde muziek stijl te draaien. Zijn muziek stijlen zijn R&B, HipHop, Dancehal, latinhouse en afro Music.

Dj revo rev is tot nu toe twee jaar bezig met het deejayen en heeft aan verschillende projecten meegedaan. Hij heeft o.a. ook een Dj battle contest gewonnen in de Paradiso georganiseerd door JACO. Revo rev werkte mee met de projecten van de Chillbus.

De Chillbus is een bus die toert in de Amsterdamse buurten en waar ze dan een soort podium zijn voor jong en oud talent. Daarbij verzorgde Revo rev voor het geluid. Dj Revo rev heeft zijn talenten al in een aantal clubs vertoont waaronder Winston Kingdom (live on the low), Club Roses en Paradiso. Maar hij is nog niet uitgekeken…

Aantal eerdere optredens en projecten

27 Augustus is Revo Rev te zien bij een gig in de Melkweg. Van 22:00 tot 12:00 zal hij de avond opbouwen met zijn hiphop en R&B grooves.

2010

2   Juli                     : Basement (De Melkweg) DJ Fritz, Revo

3    Dec.                   : Bijlmerparktheater: Revo Rev, Fritz, Lazy

2011 

14 jan.                     : Ice G, Revo Rev, Zakinho, Fritz The Face (Paradiso)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: